EL PORT DE LA SELVA


Poble situat al parc natural del Cap de Creus on es pot gaudir de la cultura i tradició catalanes i a on es poden fer un munt d’activitats culturals i del lleure.

El poble està situat al massís del Cap de Creus al NE de a península ibèrica. Pertany a la comarca de l’Alt Empordà, Està a 18 Km de la frontera francesa i la ciutat: més pròxima es Figueres.

Com arribar-hi: per l’autopista AP 7 a la sortida de Figueres, Després s´agafa la N 260 direcció Port Bou.

És un poble turístic de 1000 habitants que en els sus origens (1787) era pescador. També es conreava la vinya i l’olivar. Des del 1960 ha experimentat un fort desenvolupament que no ha malmés el paisatge. Actualment una gran part del terme municipal està dins del Parc natural del cap de Creus.Té tots els serveis. Hi ha un bus que va a Llançà, on para el tren i Figueres.A l'estiu hi ha un bus directe a Barcelona.

LA SEVA SINGULARITAT


 

És un poble on podràs contactar amb una gent molt acollidora i podràs enriquir-te amb la llengua i tradicions d’un poble català i mariner. Hi trobaràs tota mena d’associacions: de comerç, culturals, artístiques, esportives i de caça. Als mesos d’estiu hi ha el “play-back”, teatre, sardanes, concerts, cant coral, havaneres, exposicions... La festa Major d’estiu se celebra el 5 d’agost.

La teva immobiliària de confiançaNecessites assessorament? Prem aquí.


Contacte